Northern Sky Events: professionaliteit en flexibiliteit in een energiek jasje

Northern Sky Events is opgericht vanuit de visie om mensen gelukkig te maken. Hoewel we pas in 2020 zijn opgericht hebben we al wel een aantal jaar ervaring in het organiseren van verscheidene evenementen, wat ervoor zorgt dat we zeer flexibel zijn en alles naar jouw wensen kunnen organiseren. Doordat we alles in eigen beheer hebben kunnen wij vanuit elke locatie in een oogwenk live dankzij het ‘plug & play’-principe.

Met de beste kwaliteit en voor de beste prijs verzorgen we de mooiste projecten. Van elk bedrijfsuitje maken we een feest en elke activiteit voor een goed doel is een doorslaand succes. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Het Northern Sky Team

Emile Bakels | Eigenaar

Emile is samen met Gerben eigenaar en oprichter van Northern Sky Events. Hij richt zit met name op de zakelijke kant van Northern Sky Events. Emile is gespecialiseerd in marketing en weet bij al onze evenementen de techniek in goede banen te leiden.

Gerben Elzinga | Eigenaar

Gerben is samen met Emile oprichter en eigenaar van Northern Sky Events. Hij houdt zich met name met het creatieve aspect bezig: de invulling van al onze evenementen en andere activiteiten. Daarnaast is hij gespecialiseerd in communicatie en film(editing).

Ezra Bouman | Presentatie

Ezra is samen met Joël onderdeel van ons iconische presentatieduo. Met haar kennis zal je je verbazen over haar subtiele manier van presenteren. Verder helpt Ezra om de invulling van onze evenementen vorm te geven.

Joël Smidts | Presentatie

Joël is samen met Ezra onderdeel van ons iconische presentatieduo. Hij staat er altijd voor open om een humoristische noot te plaatsen in onze evenementen. Joël zet zich verder in om onze communicatie-uitingen van een strakke vormgeving te voorzien.