Het ideale bedrijfsuitje op maat gemaakt naar jouw wensen

Ben jij op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Een gezellig moment van ontspanning bieden voor je medewerkers maar tegelijkertijd ook zorgen voor meer eenheid? Northern Sky Events biedt alles waar je naar op zoek bent en meer. Zowel online als offline zorgen wij voor een unieke activiteit voor je medewerkers waar nog lang over nagepraat zal worden.

Met jaren ervaring in het bedenken en uitvoeren van evenementen en een krachtige technische basis kunnen wij vervolgens allerlei activiteiten aanbieden. Dit kan zowel op locatie of juist vanuit onze eigen ‘studio’. Voor ons is alles mogelijk en is dus niks te gek. Zodoende bieden we ook enkele voorbeeldactiviteiten waaruit gekozen kan worden. Zit jouw ideale optie er niet tussen? Geen enkel probleem, we proberen graag iets nieuws en zorgen ook in dit geval dat onze kwaliteit gewaarborgd wordt! Neem contact met ons op en dan onderzoeken we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje

Online

De laatste jaren is thuiswerken populairder geworden dan ooit. Hier zitten vele voordelen aan, maar het nadeel is dat je elkaar als collega’s minder vaak ziet. Extra reden om met elkaar een bedrijfsuitje te plannen! Zijn er toch mensen die op afstand werken? Geen probleem! Al onze evenementen zijn online aan te bieden via ons platform. Hierbij kan je denken aan een online quiz of bingo. Zoek je iets anders online met het bedrijf gespeeld kan worden? Wij staan ervoor open om mee te denken aan de mogelijkheden!

Types activiteiten

Wij hebben enkele activiteiten verwerkt in voorbeelden om je op weg te helpen in je keuze. Zo bieden wij onder andere evenementen aan in:

Zit jouw gewenste activiteit er niet tussen? We kijken graag naar nieuwe mogelijkheden! Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Bedrijfsuitje Activiteiten Northern Sky Events