De pubquiz is de start geweest van het huidige Northern Sky Events. Zodoende hebben we hier ook al een paar jaar ervaring mee. Met zo’n 30 quizzen en ruim 2250 verschillende vragen hebben we ook een groot assortiment. Met ons volledige pakket van duizenden vragen, professionele apparatuur en jarenlange kennis kunt u met ons de ideale pubquiz organiseren. Wij zijn in 2019 begonnen met het organiseren van quizzen in Buckshot Café, en doen dat nog steeds twee keer per maand. Met de ervaring hierin zijn we groter gaan kijken en hebben we inmiddels quizzen met ruim 800 deelnemers georganiseerd. Zowel een quiz op locatie als een online pubquiz met vrienden, familie of collega’s op afstand is voor ons geen enkel probleem en we helpen je graag met het opzetten van een grootse quiz!

Wat wij bieden

Je hebt de mogelijkheid om een quiz van ons te kopen, maar wij kunnen je ook volledig ontzorgen en zelf de (online) pubquiz organiseren naar jouw wensen. Met onze eigen techniek en systemen kunnen we op elke locatie binnen het uur klaar staan om een activiteit te starten dankzij het ‘plug-and-play’ principe. Met professionele Cascha microfoons, een PreSonus Studio audio-interface, onze in 4K-filmende camera en een lichtset van GVM kunnen wij op elke locatie, binnen en buiten, voor uitstekende kwaliteit zorgen.

Wij hebben een kleine dertig verschillende quizzen beschikbaar van een gemiddeld kennisniveau. Deze quizzen hebben verschillende samenstellingen. Zo kan je kiezen voor zes triviarondes en twee muziekrondes, of bijvoorbeeld voor vier triviarondes, twee fotorondes en twee muziekrondes. Bekijk hiervoor ons assortiment. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen regelen!

Online pubquiz via ons Platform

Indien gewenst kan je ook bij ons een online pubquiz organiseren met vrienden of collega’s op afstand. Dit voeren wij uit via ons eigen Platform. Hier is onze volledige quiz als het ware ingebouwd. Zowel het beeld van onze presentatoren als ook de antwoordformulieren zijn hier in één beeld te vinden. Door onze professionele beeld- en geluidsset weten we bij elke online pubquiz haarscherp bij iedereen op beeld terecht te komen!

Pubquiz Camera Stream

Meertalig

Heb je een internationaal publiek? Geen enkel probleem! Wij bieden onze quizzen aan in het Nederlands, Engels en Duits. Laat het ons weten als je de quiz in meerdere talen of in een andere taal dan het Nederlands wil!

Inhuren

De kosten van ons inhuren hangen af van verschillende factoren en van jouw wensen. Een quiz kan zo groot of zo klein zijn als jij wil. Ook de presentatie kunnen we jullie uit handen nemen. Onze vaste presentatoren Ezra en Joël weten altijd op een duidelijke maar ook energieke en grappige manier een quiz te presenteren. Daarnaast bieden wij meer dan enkel een quiz en helpen we graag mee om het volledige evenement te faciliteren. Zo staan we ook open voor het faciliteren van livemuziek, of bijvoorbeeld een veiling voor een goed doel. Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw wensen en maken we vrijblijvend een prijsopgave.

Online Pubquiz Organiseren

Northern Sky Pubquiz

Tweewekelijks hosten wij in het Groningse Buckshot Café de Northern Sky Pubquiz. Per teams van maximaal vijf mensen kan je voor €3,50 per persoon meedoen. We behandelen in 8 rondes verschillende onderwerpen als muziek, geografie en het laaste nieuws. Naast onze reguliere quiz spelen we ook af en toe een gespecialiseerde quiz. Aanmelden voor de quizzen kan op ons platform!