De pubquiz is de start geweest van het huidige Northern Sky Events. Zodoende hebben we hier ook al een paar jaar ervaring mee. Met zo’n 30 quizzen en ruim 2250 verschillende vragen hebben we ook een groot assortiment.

Bij de oprichting van Northern Sky Events in 2020 hadden we enkel ervaring in het organiseren van de bekende pubquiz: eigenlijk niet meer dan een quiz in een kroeg. Met de ervaring hierin zijn we groter gaan kijken en hebben we inmiddels quizzen met ruim 800 deelnemers georganiseerd.

Wat wij bieden

Je hebt de mogelijkheid om een quiz van ons te kopen, als ook de mogelijkheid om de volledige activiteit door ons te laten organiseren. Met onze eigen techniek en systemen kunnen we op elke locatie binnen het uur klaar staan om een activiteit te starten dankzij het ‘plug-and-play’ principe. Met professionele Cascha microfoons, een PreSonus Studio audio-interface, onze in 4K-filmende camera en eventueel een lichtplan zorgen we op elke locatie voor topkwaliteit.

Wij hebben een kleine dertig verschillende quizzen beschikbaar van een gemiddeld kennisniveau. Deze quizzen hebben verschillende samenstellingen. Zo kan je kiezen voor zes triviarondes en twee muziekrondes, of bijvoorbeeld voor vier triviarondes, twee fotorondes en twee muziekrondes. Bekijk hiervoor ons assortiment. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen regelen!

Online of offline pubquiz

Door de samenstelling van onze techniek kunnen we zowel op locatie voor een groot publiek een quiz hosten, als ook online. In dit geval streamen wij via Twitch. Per september 2021 zal dit vanaf ons eigen platform gaan en worden de lijnen nog strakker.

Pubquiz Camera Stream

Meertalig

Heb je een internationaal publiek? Geen enkel probleem! Wij bieden onze quizzen aan in het Nederlands, Engels en Duits. Laat het ons weten als je de quiz in meerdere talen of in een andere taal dan het Nederlands wil!

Inhuren

De kosten van ons inhuren hangen af van verschillende factoren en van jouw wensen. Een quiz kan zo groot of zo klein zijn als jij wil. Ook de presentatie kunnen we jullie uit handen nemen. Onze vaste presentatoren Ezra en Joël weten altijd op een duidelijke maar ook energieke en grappige manier een quiz te presenteren. Daarnaast bieden wij meer dan enkel een quiz en helpen we graag mee om het volledige evenement te faciliteren. Zo staan we ook open voor het faciliteren van livemuziek, of bijvoorbeeld een veiling voor een goed doel. Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw wensen en maken we vrijblijvend een prijsopgave.

Groningen Swim Challenge Pubquiz Livemuziek

Northern Sky Pubquiz

Tweemaal per maand hosten wij in of vanuit het Groningse Buckshot Café de Northern Sky Pubquiz. Tijdens de lockdown betrof dit een online pubquiz, maar na onze zomerstop zijn we weer in de kroeg zelf te vinden. Houdt onze socials in de gaten voor meer informatie!