Ga helemaal crazy met je vrienden in een te gek spel!

Crazy 88 was een televisieprogramma dat BNN uitzond in 2008. Twee teams namen het tegen elkaar op en moesten hierbij de meest vreemde opdrachten uitvoeren. Ook bij Northern Sky Events bieden we een Crazy 88-spel aan. We bieden hierbij twee verschillende versies aan. Tevens hebben we nog enkele kortere versies: de Crazy 44.

Werking van Crazy 88

Bij Crazy 88 deel je een groep op in twee of meer teams. Voor de opdrachten is het aan te raden om in elk team minstens drie mensen te hebben. Deze teams krijgen allemaal dezelfde lijst met 88 verschillende opdrachten om uit te voeren. Het team dat aan het eind van de tijd de meeste punten heeft wint. Dit hoeft niet direct te betekenen dat dit team ook de meeste opdrachten heeft uitgevoerd. Elke opdracht staat namelijk gelijk aan een aantal punten. Hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten er te verdienen zijn. Uiteraard moet aan de andere teams worden bewezen dat de opdrachten daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Hiervoor kan je een spelleider aanstellen. Indien die er niet is er kan worden afgesproken om alle opdrachten te fotograferen of te filmen.

Assortiment

Wij bieden twee verschillende versies van Crazy 88 aan. Ten eerste is er een coronaproofversie waarbij je enkel contact hebt met de mensen uit je eigen team. Daarnaast is er ook een versie waarbij je mogelijk wel met anderen in contact moet komen om alle opdrachten uit te voeren. Voor kortere versies bieden wij ook vier versies van Crazy 44 uit. Hiervan zijn twee coronaproof.

Speltype Coronaproof?
1. Crazy 88 Ja
2. Crazy 88 Nee
3. Crazy 44 Ja
4. Crazy 44 Ja
5. Crazy 44 Nee
6. Crazy 44 Nee

Inhuren

Heb je geen zin om alle opdrachten op foto of film vast te leggen en is er geen spelleider aanwezig? Wij zijn ook in te huren om die rol op ons te nemen! Dit geeft jullie de ruimte om te spelen, wij pakken de administratie op. Neem hiervoor contact met ons op om de prijzen te bespreken!

Crazy 88 Tijd