Wij hebben alles in huis om u het volledige pakket aan te bieden!

Als toevoeging op onze activiteiten, of indien gewenst los daarvan, zijn wij ook in te huren voor foto- en filmproductie! Voor het volledige pakket, van draaiboek tot edit kan je bij ons terecht.

Onze techniek

Met een in 4K-filmende Canon camera en Boya draadloze microfoons kunnen wij op elke locatie uitstekend beeld en geluid verkrijgen. Tevens kunnen we indien nodig ons lichtplan meenemen als er onvoldoende natuurlijk licht aanwezig is. Zo zorgen we op elke locatie voor topkwaliteit.

Foto- en filmproductie bij Northern Sky Events

Met ervaring in het filmen en monteren van documentaires en andere filmproducties kan je bij ons zeker zijn van kwaliteit. Voor onze eigen activiteiten maken we ook geregeld gebruik van beeld om de activiteiten net dat beetje extra te geven. Ons inhuren voor foto en film kan een aanvulling zijn op een door ons uitgevoerde activiteit, maar dit is geen vereiste. We zijn zodoende ook ‘los’ in te huren voor foto- en filmproductie. Je kan hierbij denken aan een bedrijfsfilm of een promotiefilm. Maar ook voor testimonials en interviews zijn wij beschikbaar!

Foto- en filmproductie

Kwaliteit

Benieuwd naar onze beeld- en geluidskwaliteit? Bekijk het filmpje hiernaast voor een voorbeeld!

Ons inhuren

Voor het inhuren van ons voor foto- en filmproductie vragen we een vaste uurprijs plus een reiskostenvergoeding. Dit geldt voor zowel het filmen op locatie, als de montage achteraf. Neem contact met ons op on te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!