Ouderwets gezellig samen de avond doorbrengen

Bingo is een spel leuk voor jong en oud. Bij Northern Sky Events bieden we het spel zowel online aan als ook de mogelijkheid om het op locatie te spelen.

De werking van bingo

Bingo is een spel waarbij iedere speler een formulier met getallen heeft. Deze getallen kunnen door de speler worden opgezocht en weggestreept wanneer de spelleider de ballen met deze getallen uit het rad trekt. De speler die als eerste alle getallen op de kaart heeft kunnen afstrepen roept ‘bingo’ en wint het spel. Er kan ook gekozen worden om prijzen weg te geven bij het compleet hebben van bijvoorbeeld de bovenste rij, de onderste rij of alle getallen van de buitenste rijen. De prijs hangt vaak af van de te spelen ronde. Een volle kaart levert over het algemeen meer op dan een enkele rij. In de meeste getallen checkt de spelleider of de winst correct is voordat er wordt verdergegaan.

Inhuren

Heb je zin om een gezelligde ouderwetse bingoavond te organiseren? Wij staan voor je klaar en verzorgen alles tot in de puntjes. Zowel online als offline bieden we mogelijkheden aan voor groepen. Op locatie zullen wij als spelleider zelf de getallen omroepen en checken. In het geval van een online bingo houden wij zelf bij wie welke bingokaart heeft en kunnen we zodoende in één oogopslag zien of een bingo niet foutief is. Vanaf september zullen wij gebruik maken van ons platform waardoor het online spelen nog makkelijker gaat! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te doorspreken!