Doe mee en meld jouw horecalocatie aan!

235 teams, 875 deelnemers en ruim €3600 opgehaald. De Grote Online Horeca Benefietquiz was vorig jaar een groot succes. Net als vorig jaar heeft ook dit jaar de horeca het niet makkelijk. De deuren mogen wel geopend blijven, maar tot uiterlijk 17.00 uur. Met de huidige situatie lijkt het ook niet dat de maatregelen op korte termijn versoepeld zullen worden. Daarom willen wij de horeca graag een handje helpen!

Doe mee en laat teams voor jou spelen.

Wat kun je doen?

  • Aanmelden als horecalocatie;
  • De poster en flyer downloaden (binnenkort beschikbaar!);
  • Delen bij al je gasten;
  • Delen op de Instagram- en Facebookpagina van jouw horecabedrijf.

Wat krijg je?

  • Een leuke activiteit voor je gasten;
  • Alle inkomsten van de teams die voor jouw bedrijf spelen;
  • Een steuntje in de rug in deze tijd.

Vragen?
Neem dan contact op.
T: 06-28847718
M: info@nsevents.nl

Hoe gaat het nou precies in zijn werk?

De opzet is hetzelfde als vorig jaar. Deelnemende pubquizteams kunnen bij inschrijving aangeven namens welke horecagelegenheid zij meespelen. Het inschrijfgeld (€20,00 per team) van alle teams die onder de naam van jouw horecagelegenheid meespelen wordt vervolgens naar jou overgemaakt. Wij vragen de teams wel bovenop het inschrijfgeld nog een kleine servicefee om onze eigen kosten te dekken. Het enige wat wij van jou verwachten is dat je de quiz onder de aandacht brengt, zodat er ook teams namens jouw kroeg, café, restaurant of andere horecazaak meespelen. Reclame-uitingen krijg je van ons en kunnen wij aanpassen naar jouw bedrijf.

Download

Via onderstaande buttons kan je content downloaden. Deze content wordt regelmatig aangevuld. Je mag dit vrij gebruiken en aanpassen. Heb je speciale verzoeken of wil je content speciaal afgestemd op jouw locatie? Neem dan contact op.

De Grote Online Horeca Benefietquiz

De Quiz

De Benefietquiz bestaat uit zeven rondes verdeeld over vier triviarondes, twee muziekrondes en een fotoronde. De Benefietquiz start om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaat de stream open en starten we met livemuziek. Rond 23.00 uur zal de quiz zijn afgelopen en volgt de uitslag zo snel mogelijk. In de pauze en na de quiz kun je weer genieten van livemuziek.