De Online Horeca Benefietquiz: speel nu mee voor de horeca!

De Grote Online Horeca Benefietquiz is terug! Door het Covid-19 virus heeft de Nederlandse horeca het nog steeds zwaar. Van de gedwongen sluiting van begin dit jaar tot de openingstijden tot 17.00 uur van nu, staat voor veel horecaondernemers het water aan de lippen. Vanwege alle gezellige momenten en tijd die wij allemaal in de horeca hebben beleefd, willen wij wat terug doen.

De Grote Online Horeca Benefietquiz

Om de Nederlandse horeca te ondersteunen gaan wij op 23 december 2021 een benefietquiz houden. Een fantastische avond met als doel om zoveel mogelijk geld inzamelen voor deze sector. Je kiest zelf je favoriete horecalocatie uit en doneert aan deze gelegenheid.

Wat kun je verwachten?

  • Een super leuke avond met vrienden of familie;
  • Een uitdagende quiz;
  • DJ;
  • Speciale gasten;
  • Een evenement om nooit te vergeten.

Hoe gaat het nou precies in zijn werk?

Je kunt je voor de Benefietquiz aanmelden op ons Platform. Bij je aanmelding kan je aangeven voor welke horecagelegenheid je mee wilt spelen. Kies dus voor jouw favoriete kroeg, café, restaurant, hotel of nachtclub en wij zorgen dat jouw volledige inschrijfgeld bij hen terechtkomt! Aan het eind van de quiz bekijken wij per horecagelegenheid hoeveel geld er voor hen is opgehaald en handelen wij de donaties met hen af. Bovenop het inschrijfgeld vragen wij een kleine servicefee om onze eigen (transactie)kosten te dekken en de meewerkende muzikanten een kleine vergoeding te kunnen geven.

De Grote Online Horeca Benefietquiz

De Online Horeca Benefietquiz 2020

Ook vorig jaar hebben we groot succes behaald met onze online horeca Benefietquiz. Met maarliefst 235 teams bestaande uit 875 deelnemers hebben we ruim €3600 opgehaald voor de sector. Artiesten als Wat Aans!, Burdy en Jelle Mulder waren te zien tijdens het evenement en ook nachtburgemeester Merlijn Polman heeft geholpen om het tot een succes te maken. Onder andere Sikkom, OOG TV en NU.nl hebben over ons geschreven en bijgedragen aan het succes. Een korte samenvatting van het evenement kan je hier lezen.

De Quiz

De Benefietquiz bestaat uit zeven rondes verdeeld over vier triviarondes, twee muziekrondes en een fotoronde. De Benefietquiz start om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaat de stream open en starten we met een DJ. Rond 23.00 uur zal de quiz zijn afgelopen en volgt de uitslag. In de pauze en voor de quiz kun je weer genieten van livemuziek.

De Grote Online Horeca Benefietquiz Voorbereiding