Per vandaag, 14 juli 2021, hebben wij onze vernieuwde Northern Sky Events website online gezet. Met deze nieuwe, frisse look sluiten we beter aan bij onze doelgroep en activiteiten.

Vernieuwingen

De laatste tijd hebben we voor en achter de schermen veel vernieuwd. Zo zijn per eind november onze PowerPoints in een nieuw jasje gestoken en zijn vervolgens ook de muziekrondes in onze quizzen wat beter van kwaliteit gemaakt. Met ons eigen platform in aantocht was het ook tijd om de website te vernieuwen.

Huisstijl

Dus hebben we dat in de afgelopen periode aangepakt. De website was namelijk nog niet in onze nieuwe huisstijl en miste bovendien het karakteristieke ‘Northern Sky Events blauw’. Met nieuwe techniek, een nieuw uiterlijk en nieuwe inhoud kunnen we nog mooier en beter uitleggen wat we allemaal doen en kunnen. Bovendien kunnen we met de vernieuwde website onze klanten en partners zo nog beter van dienst zijn.

Overzichtelijker

Hoewel het natuurlijk even wennen is dat sommige informatie op andere plaatsen staat, zijn we er wel van overtuigd dat de website zo overzichtelijker is. Klik gerust even door de site heen om te kijken waar alles staat, mocht je iets niet kunnen vinden. De komende tijd zullen er wellicht nog wat kleine wijzigingen komen. De basis staat in elk geval en daar zijn we zeker blij mee!