Er is hard aan gewerkt, en met resultaat; ons eigen platform is live en te gebruiken! Op dit platform kun je je vanaf nu aanmelden voor al onze activiteiten in één oogopslag.

Codinary

In samenwerking met Codinary zijn wij in maart dit jaar begonnen aan het opzetten van ons platform. Na meerdere, uitgebreide tests zijn we er klaar voor om het met de wereld te delen. Tevens zetten wij onze fijne samenwerking met Codinary door voor doorontwikkeling van het platform.

Doel

Op het platform kan je je in één duidelijk overzicht aanmelden voor al onze (toekomstige) activiteiten, zien wat er op de kalender staat en binnenkort is dit ook de plek om quizzen van ons aan te schaffen met een simpele muisklik. Tevens zullen onze online activiteiten vanaf deze plek gestreamd worden en is er een ingebouwd antwoordformulier waardoor je alles wat je nodig hebt om mee te spelen in één beeldscherm hebt.

Benefietquiz

De Grote Online Horeca Benefietquiz van 23 december zal voor ons het eerste publieke evenement met ons platform worden. Aanmelden voor deze en andere toekomstige quizzen kan zodoende ook via het platform. Tot 23 december gaan wij met meerdere partijen de puntjes op de i zetten en zorgen dat de benefietquiz via ons platform een groot succes gaat worden!

Op- en aanmerkingen

Ondanks dat wij alles zeer nauwkeurig na hebben gelopen, kan het toch zijn dat er nog kleine foutjes in het platform te vinden zijn. Mocht je hier één van tegenkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!