Northern Sky Events houdt op 24 december 2020, kerstavond, een grote online benefietquiz voor de Groningse horeca. De gehele horeca heeft het zwaar met de gedwongen sluiting door het Covid-19 virus. Daarom willen wij als Groningse ondernemers wat terug doen. De inkomsten die de pubquiz met zich meebrengt zullen volledig aan de deelnemende horecagelegenheden worden uitgekeerd.

Horecagelegenheden kunnen zich aanmelden door naar www.nsevents.nl te gaan. Zodra zij zijn aangemeld kunnen teams aangeven voor welke horecagelegenheid ze willen spelen. Het inschrijfgeld van die teams gaat dan vervolgens weer naar de desbetreffende horecagelegenheid. Het enige wat wij verwachten is dat de horecagelegenheden zelf teams regelen. De rest voeren wij uit. Om het vervolgens ook echt een benefietquiz te laten zijn, houden wij geen percentage van de winst achter. We doen dit dus volledig gratis. We streamen de benefietquiz vanuit Buckshot Café, waar we een volledige setting in kerstsfeer gaan maken.

Deelnemen aan de benefietquiz

Teams die willen meedoen kunnen zich aanmelden op onze site. Inschrijven voor de quiz kost €12,50 per team. Hieraan mogen vijf mensen meedoen. Verder staan we ook open voor separate acties of sponsoring waar geld mee verdiend kan worden. Dit stoppen we vervolgens in een donatiepot. We verdelen het totaal aan donaties en ook dit bedrag gaat volledig naar alle deelnemende horecagelegenheden.

Wie doen er al mee?

Buckshot Café, Grand Café Groningen, Café de Doos, Bierlokaal Café de Koffer en ‘t Gat van Groningen. Zij hebben al aangegeven mee te doen. Een groot deel van de Groningse horeca hebben wij zelf al bereikt. Het is echter lastig om iedereen te bereiken. Wij juichen het daarom ook toe als horecagelegenheden elkaar wijzen op ons initiatief. Uiteindelijk is het toch ons doel om zoveel mogelijk geld voor deze sector op te halen. Zo helpen we de horeca door deze moeilijke tijd!

Lees meer

Sikkom, OOG TV en NU.nl hebben ons verhaal inmiddels ook opgepikt en over ons geschreven. OOG TV is zelfs langsgekomen om een rapportage te maken. Benieuwd? Vind de artikelen hieronder!

Sikkom – ‘Er komt een online pubquiz waarbij je inschrijfgeld rechtstreeks naar je favo Groninger kroeg gaat.

OOG TV – ‘Online benefietquiz voor Groningse horeca op kerstavond.’

NU.nl – ‘Benefietquiz voor Groningse horeca op Kerstavond.’