Afgelopen donderdag 10 juni hebben wij in samenwerkingen met de Groningen Swim Challenge (GSC) en Buckshot Café een quiz gehouden om geld op te halen voor het UMCG Kanker Researchfonds. Met 37 deelnemende teams zijn zowel wij als GSC zeer tevreden over het resultaat.

Groningen Swim Challenge

De Groningen Swim Challenge zet zich al jarenlang in voor kanker. Dit doen ze op meerdere manieren. Het is ooit begonnen met de ‘classic swim’: een estafette van Zoutkamp naar de Reitdiephaven in Groningen. Daarnaast probeert de organisatie op meerdere manieren geld op te halen. Dit gebeurt onder andere met zwemmen. De kids swim, ultra swim en city swim staan allemaal op de agenda. Maar ook via bijvoorbeeld een pubquiz. Zodoende heeft Team Martini ons benaderd om een quiz te houden en hier wilden wij uiteraard graag aan meehelpen.

Team Martini

Het zeskoppige Team Martini heeft de deelnemers van de avond geregeld. Vervolgens hebben wij op onze beurt de quiz en techniek verzorgd. Team Martini heeft zelf nog gezorgd voor de livemuziek voor in de pauzes van de quiz. De teams konden hier verzoekjes voor indienen die de tweekoppige band uitstekend wist te spelen. De classic swim, het hoofdevent van de GSC, vindt plaats op 28 augustus. Wij wensen Team Martini en de andere deelnemers uiteraard veel succes.

(Benefiet)evenementen

Na de eerdere Grote Online Horeca Benefietquiz hebben wij dus weer aan een mooi goed doel mogen samenwerken. We zijn hier erg dankbaar voor! Wil jij ook een groot (benefiet)evenement organiseren? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!