Op 24 december hebben wij De Grote Online Horeca Benefietquiz gehouden. Met maarliefst 235 teams bestaande uit 875 deelnemers speelden mee. Voor 75 verschillende horecagelegenheden hebben zij een totaalbedrag van €3665 opgehaald! 

De Grote Online Horeca Benefietquiz is opgezet omdat de gehele horeca het zwaar heeft. De gedwongen sluiting vanwege het Covid-19 virus zorgt ervoor dat er amper tot niks verdient kan worden. Daarom wilden wij als Groningse ondernemers wat terug doen. En dat is gelukt! De inkomsten die met de pubquiz zijn opgehaald worden volledig aan de deelnemende horecagelegenheden uitgekeerd. We zijn ontzettend tevreden met de uitkomst! De komende tijd gaan we bezig met het uitbetalen van de restaurants en café’s.

Verloop van De Grote Online Horeca Benefietquiz

Voordat wij aan de quiz begonnen heeft Jelle Mulder iedereen verwelkomt met zijn muziek. Vervolgens zijn we begonnen aan de quiz, bestaande uit zeven rondes. Met her en der een filmpje en tijdens de pauzemomenten wederom livemuziek van Jelle. Tenslotte hebben wij zelf nog een kort woord van dank gegeven tijdens de stream. Kortom, wij hebben een ontzettend leuke avond beleefd!

De uitslag en prijzen

Inmiddels hebben wij ook de uitslag binnen. De Vlinderbalgjes, DANK!, Charlie, Haren JA en De Ziggy Fanclub eindigden alle vijf op een gedeelde derde plaats.  Zij krijgen van ons een gratis deelname aan onze Nieuwjaarsquiz. Deze vindt plaats op 14 januari van volgend jaar. De Molloten pakken plek twee en krijgen een verrassingspakket, samengesteld door Dokjard! Toch kan er maar één winnaar zijn. Dat is het team Stichting Jantje, dat aan de haal gaat met een lunch ter waarde van €100 bij Grand Cafe Groningen!

Dank

Wij danken iedereen die heeft meegedaan en meegeholpen. Samen hebben we deze benefietquiz tot een groot succes gemaakt! Wil jij ook een groot (benefiet)evenement organiseren? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!