Online Pubquiz

Op 22 april zijn we er weer met onze reguliere Northern Sky Events online pubquiz! Meld snel je team aan onderaan de pagina!

Quizzen voor de avondklok aan

Op 22 april spelen wij onze tweewekelijkse Online Pubquiz. We gaan in vier triviarondes langs verschillende onderwerpen, en vragen over geschiedenis, geografie, politiek en het recente nieuws komen allemaal aan bod. Voor de muziekliefhebbers hebben we maarliefst twee muziekrondes waar allerlei stijlen aan muziek voorbij komen. Daarnaast hebben we een fotorode met elke quiz een ander onderwerp, en een verrassingsronde. De quiz wordt gesplitst door een pauze halverwege.  Elke ronde bestaat uit tien vragen. Tussen de rondes door krijg je de tussenstand te horen.

Avondklok
Vanwege de avondklok spelen wij de quiz op andere tijden dan dat je van ons gewend bent! Van 19:00 – 21:30 staan wij voor jullie klaar, zodat je ook voldoende tijd hebt om voor de avondklok weer thuis te zijn. Zoals gewoonlijk staat de stream een half uur van te voren open, dus vanaf 18:30.

Meld je aan!
Via het onderstaande formulier meld je je aan!

Online Pubquiz promo 2
Online Pubquiz promo

De quiz wordt gehost door Ezra en Joël vanuit Buckshot Café, één van onze partners. Ezra is al jaren een graag geziene gastvrouw in de stad en met haar kennis zul je je verbazen over haar subtiele manier van presenteren. Joël daarentegen heeft al jarenlange ervaring als onder andere Radio OOG DJ en presentator van meerdere evenementen. Samen zorgen zij voor een mooie mix tussen duidelijke vragen en komische interacties. Je meldt een team aan voor €12,50.

Wat kun je verwachten van de online pubquiz?

  • Een gezellige avond met vrienden/familie of collega’s

  • Speel online of in kleine groepen met elkaar

  • Om 18:30 nog even uitbuiken met muziek

  • We spelen vanaf 19:00 uur tot maximaal 21:30

  • Maximaal 5 personen per team

Aanmelden voor de quiz van 22 april

AVG *
Bedankt voor je aanmelding, je ontvangt snel bericht!
Er ging even iets mis.. Probeer het straks nog een keer!

Kom je er niet uit?

Neem nu contact op!

En volg ons op social media!