Online Pubquiz

Op 13 mei zijn we er weer met onze reguliere Northern Sky Events online pubquiz! Meld snel je team aan onderaan de pagina!

Quizzen na het terras op Hemelvaart

Op 13 mei spelen wij onze tweewekelijkse Online Pubquiz. Rol samen met ons van het terras op Hemelvaartsdag om de dag af te sluiten met een gezellig avondje pubquizzen! We gaan in vier triviarondes langs verschillende onderwerpen, en vragen over geschiedenis, geografie, politiek en het recente nieuws komen allemaal aan bod. Voor de muziekliefhebbers hebben we maarliefst twee muziekrondes waar allerlei stijlen aan muziek voorbij komen. Daarnaast hebben we een fotorode met elke quiz een ander onderwerp, en een verrassingsronde. De quiz wordt gesplitst door een pauze halverwege.  Elke ronde bestaat uit tien vragen. Tussen de rondes door krijg je de tussenstand te horen.

Afschaffing avondklok
Vanwege de afschaffing avondklok spelen wij de quiz weer op onze oorspronkelijke tijden! Van 20:00 – 23:00 staan wij voor jullie klaar. Deze keer hebben we de stream eerder voor jullie geopend om jullie direct in de sfeer te brengen met muziek en video’s. Daarom is deze al om 19:00 geopend!

Meld je aan!
Via het onderstaande formulier meld je je aan!

Online Pubquiz promo 2

De quiz wordt ditmaal gehost door Joël en Renate vanuit Buckshot Café, één van onze partners. Renate is al jaren een graag geziene gastvrouw in de stad en met haar kennis zul je je verbazen over haar subtiele manier van presenteren. Joël daarentegen heeft al jarenlange ervaring als onder andere Radio OOG DJ en presentator van meerdere evenementen. Samen zorgen zij voor een mooie mix tussen duidelijke vragen en komische interacties. Je meldt een team aan voor €12,50.

Wat kun je verwachten van de online pubquiz?

  • Een gezellige avond met vrienden/familie of collega’s

  • Speel online of in kleine groepen met elkaar

  • Om 19:00 nog even uitbuiken met muziek en video’s

  • We spelen vanaf 20:00 uur tot maximaal 23:00

  • Maximaal 5 personen per team

Aanmelden voor de quiz van 13 mei

AVG *
Bedankt voor je aanmelding, je ontvangt snel bericht!
Er ging even iets mis.. Probeer het straks nog een keer!

Kom je er niet uit?

Neem nu contact op!

En volg ons op social media!