Recensies2022-01-26T15:31:24+00:00

”Zeer goed georganiseerd evenement dat precies was zoals ik voor ogen had. Northern Sky Events is een professionele organisatie en zorgt voor veel afwisseling bij het evenement. Met vriendelijk contact en een goede informatievoorziening hebben ze een zeer goed evenement neergezet. Ik geef het bedrijf een 9.”

”Bedankt voor de mooie avond en de goede organisatie. Alles is volgens mij prima verlopen en collega’s vonden het leuk!”

”Zeer goed georganiseerd evenement, zeer vriendelijk contact en een goede informatie voorziening vanuit Northern Sky Events. We hebben precies het evenement gekregen zoals wij dat voor ogen hadden. We hadden een fijne samenwerking en niks was te gek. Een zeer leuke avond gehad met blij personeel.”

”Dank voor de organisatie van het geheel. Ik hoor veel positieve geluiden van de deelnemers dus we kunnen zeggen dat het een geslaagd evenement was.”

”Bedankt voor de goede organisatie van de pubquiz. Tot dusver hoor ik positieve geluiden en die hoor ik graag. Het was een gezellige avond en wie weet gaan we dit nog eens organiseren.”

”We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de toffe quiz en de aanpak ervan. Het was heel goed en netje gedaan. Complimenten!”

”Een prettige samenwerking en leuke pubquiz! De reacties waren overwegend positief. Verder zeer positief en leuk hoe jullie het hebben aangekleed. Wie weet dat we elkaar nog eens spreken tijdens een volgende quiz.’

W. Viersma, Hago Nederland

”Het verliep het als een zonnetje! Leuke gevarieerde vragen ook! Iedereen vond het erg leuk!”

Groningen Swim Challenge

''Zeer goed georganiseerd evenement dat precies was zoals ik voor ogen had. Northern Sky Events is een professionele organisatie en

Hago Nederland

''Een prettige samenwerking en leuke pubquiz! De reacties waren overwegend positief. Verder zeer positief en leuk hoe jullie het hebben

Koninklijke BAM Groep

''Bedankt voor de goede organisatie van de pubquiz. Tot dusver hoor ik positieve geluiden en die hoor ik graag. Het

Landal Greenparks Land van Bartje

''Zeer goed georganiseerd evenement, zeer vriendelijk contact en een goede informatie voorziening vanuit Northern Sky Events. We hebben precies het

Ga naar de bovenkant