Blog2021-07-13T22:26:29+00:00
3012, 2021

De ideale online nieuwjaarsborrel: hoe organiseer je die?

30 december 2021|

Met het nieuwe jaar om de hoek is het voor veel bedrijven tijd om te kijken naar het organiseren van de nieuwjaarsborrel. Echter, door corona is het niet eenvoudig om iedereen bij elkaar te brengen en de Nieuwjaars speech te houden. In dit blog bespreken we mogelijkheden waardoor de (online) nieuwjaarsborrel wél gezellig en succesvol kan zijn! Waarom de nieuwjaarsborrel? Een nieuwjaarsborrel is meer dan een gezellig momentje met collega’s bij elkaar.

1811, 2021

Ik koop een pubquiz: wat nu?

18 november 2021|

Perfect voor een personeelsfeestje, gezellig in de kroeg met vrienden of thuis met de hele familie: een (pub)quiz is een leuke groepsactiviteit in verschillende settingen. Als je van ons een quiz afneemt zijn er wel dingen waar je rekening mee moet houden. In dit blog leggen we je uit wat je kan verwachten en waar je op moet letten! Wat kan je verwachten? Een inkoppertje, maar uiteraard krijg je van ons de

707, 2021

Een coronaproof evenement organiseren: waar moet je op letten?

7 juli 2021|

Met de laatste greep versoepelingen mag het eindelijk weer: evenementen houden! Vanaf 26 juni mogen we weer festivals bezoeken en andere activiteiten voor grote groepen houden. Als de anderhalve meter niet gehandhaafd kan worden volstaat een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs. Kortom, met een paar voorwaarden in acht genomen mogen we weer! Maar waar moet je op letten als je een evenement organiseert dat coronaproof moet zijn? Lees er hier meer over.

Ga naar de bovenkant