Quiz kopen

Bij ons kan je een quiz kopen van een gemiddeld niveau. Deze quizzen hebben verschillende samenstellingen. Zo kan je kiezen voor zes triviarondes en twee muziekrondes, of bijvoorbeeld voor vier triviarondes, twee fotorondes en twee muziekrondes. Bekijk hiervoor ons assortiment. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen regelen!  

Het aanschaffen van een offline quiz kost €30,-. Wil je liever een online quiz? Dan vragen wij €40,-. In beide gevallen ontvang je van ons de vragen, (online) antwoordformulieren, een PowerPointpresentatie en een instructie voor het organiseren. 

Binnenkort verschijnt hier onze webshop. Voor zover kan je pubquizzen aanschaffen door contact met ons op te nemen!

Neem nu contact op!
Benefietquiz online

Ons inhuren

Quiz offline

Je hebt de mogelijkheid om ons in te huren voor een pubquiz. Dit kan zowel een online als een offline quiz zijn. Wij hebben een twintigtal quizzen beschikbaar van een gemiddeld niveau. Deze quizzen hebben verschillende samenstellingen. Zo kan je kiezen voor zes triviarondes en twee muziekrondes, of bijvoorbeeld voor vier triviarondes, twee fotorondes en twee muziekrondes. Bekijk hiervoor ons assortiment. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen regelen! 

De kosten van ons inhuren hangen af van verschillende factoren en van jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we jouw wensen en maken we vrijblijvend een prijsopgave. 

Liever per termijn een quiz? Ook dat is mogelijk! Neem ook hiervoor contact met ons op! 

Neem nu contact op!

‘’Jullie maken echt een superleuke quiz, wij hebben zin in de volgende’’

Team 'Kwik, Kwek en Kwis'

‘Complimenten voor de professionele pubquiz. We hebben er veel gevolgd, maar lang niet zo uitgewerkt als deze!’

Team 'DANK!'